presentatie Elektrisch Ecosysteem


Evenementgegevens


Het Elektrisch Ecosysteem

De fascinerende wereld van de natuur door de ogen van elektrische signalen

Deze avond gaat over een nog onderbelichte kant van het ecosysteem, namelijk de fascinerende wereld van de natuur door de ogen van elektrische signalen. Het belooft een inspirerende avond te worden met o.a. informatie, filmclips, onderzoek en dialoog. Iedereen is van harte welkom.

Het boek ‘Elektrisch Ecosysteem’ plaatst de bezorgdheid over de snel toenemende kunstmatige straling, als gevolg van steeds nieuwere generaties zendmasten en mobiele telefoons, in een grotere context. Die context vloeit voort uit de perceptie dat alles in de natuur, van bacteriën tot bijen en van vissen tot vogels, werkt op basis van elektrische signalen. Dat opent hoopvolle perspectieven. Tegelijkertijd roept de komst van 5G-frequenties allerlei vragen op.

Wat merken mensen, dieren en planten van kunstmatige straling? Is het wel wijs om het hele ecosysteem onder te gaan dompelen in een nieuwe golf van kunstmatige frequenties, zonder daar eerst onafhankelijk onderzoek naar gedaan te hebben?

Mocht je geïnteresseerd zijn om te komen geef je dan vooraf op via: susannavanbaaren@gmail.com
Entree is ‘Dana’ – geven vanuit ruimhartigheid. Het richtbedrag is € 7,50, contant te betalen aan de zaal. Dit is inclusief koffie/thee.

Klik hier voor de flyer

Met hartelijke groeten,
Sander Funneman en Anne-Marie Meevis
In samenwerking met Susanna van Baaren en Bob Verheul

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.