Huiskamerrestaurant van Anneke


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 februari 2019 tot en met 9 juli 2019. De eerstvolgende keer is op 9 juli 2019 17:15

  • Locatie: GER Eikpunt
  • Toekomstige data:

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten? Twee keer per maand op dinsdagavond neemt kok Anneke van “Lovingly Wholesome – Anneke kookt” (zelf ook bewoonster van Eikpunt) jou graag de avondmaaltijd uit handen.
Datums winter 2019: in ieder geval di 5 februari, di 19 februari, di 5 maart, di 19 maart en di 2 april. Abonneer je voor meer datums en menu’s vooral op de nieuwsbrief (https://www.lovinglywholesome.nl), daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.
Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.
Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

normaal: € 7,00 voor minima / € 8,50 regulier*
groot: € 8,00 voor minima / € 9,50 regulier
kids (halve portie): € 3,50 voor minima / € 4,25 regulier

Omdat ik dit als een sociaal initiatief beschouw, maar natuurlijk zelf ook van mijn onderneming moet leven, hanteer ik twee prijsstellingen (regulier en minima).
Bestellen/reserveren via https://www.lovinglywholesome.nl/winkel/bestellen tot uiterlijk 12u op maandag.
Tot slot mag je ook altijd contact opnemen met mij, Anneke (06-38062009), als het je leuk lijkt een keer mee te koken in de keuken of mee gastvrouw/-heer te zijn. Tot binnenkort!? Groetjes, Anneke

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.