Agenda

Op deze pagina tref je beschrijvingen aan van meer of minder regelmatig terugkerende bijeenkomsten en activiteiten waarvoor niet alleen leden maar zeker ook belangstellenden welkom zijn. Denk aan  informatie-bijeenkomsten, wandelingen, excursies en meditaties. Eventuele routebeschrijvingen staan onderaan de pagina.Raadpleeg steeds de kalender voor het actuele overzicht van alle activiteiten en evenementen op Eikpunt!

Introductiebijeenkomst, elke eerste zaterdag van een kalenderjaarkwartaal

De introductiebijeenkomst is voor de nieuwsgierigen, de buren, voor mensen die met plannen lopen om een dergelijk project op te zetten of op vergelijkbare manier willen wonen. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een rondleiding door het woonproject waarbij we tegelijk informatie geven over onze pijlers, de geschiedenis van het project, het door ons gehanteerde concept van de gedragen besluitvorming en ons instroombeleid. Er worden woningen en gemeenschappelijke ruimtes bekeken en natuurlijk kunnen in de tussentijd vragen gesteld worden. Na afloop – al dan niet bij een kampvuur! – serveren we soep, voor wie wil, en is er gelegenheid om indrukken en gedachten uit te wisselen. Het is er altijd gezellig!

 

De datum voor  de introductiebijeenkomst is in principe iedere eerste zaterdag van het kwartaal. 

Attentie: de bijeenkomst van 8 januari 2022 kan, vanwege de coronamaatregelen, helaas geen doorgang vinden.

De eerstvolgende zal dus plaatsvinden op zaterdag 2 april 2022, aanvang: 10.30 (inloop vanaf 10.15); einde: 13.00 uur

Opgelet: of en hoe deze bijeenkomst doorgaat hangt af van de dan geldende lockdown-maatregelen van de overheid

De aankondiging zal tijdig in de kalender worden opgenomen. Ook krijgt iedereen die op onze mailinglijst van belangstellenden staat automatisch een uitnodiging hiervoor. Als je op de mailinglijst gezet wilt worden stuur dan een verzoek hiervoor naar info@woongemeenschapeikpunt.nl

Bij deze gelegenheid staat er een pot op tafel voor een vrijwillige, geldelijke bijdrage voor de koffie/thee/lekkers en soep. Voor meer informatie en aanmelden: info@woongemeenschapeikpunt.nl

Afhaalmaaltijden van Anneke.

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Elke week op donderdagavond serveert Lovingly Wholesome jou graag iets lekkers en verantwoords!

Ik kook (h)eerlijk en veganistisch. Met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten. Bereid met veel liefde en plezier.

Afhaallocatie: Duitslandstraat 4b in Lent (17.30u – 19.00u).

 

 

 

 

Alle pagina’s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.