Agenda

Op deze pagina tref je beschrijvingen aan van meer of minder regelmatig terugkerende bijeenkomsten en activiteiten waarvoor niet alleen leden maar zeker ook belangstellenden welkom zijn. Denk aan  informatie-bijeenkomsten, wandelingen, excursies en meditaties. Eventuele routebeschrijvingen staan onderaan de pagina.Raadpleeg steeds de kalender voor het actuele overzicht van alle activiteiten en evenementen op Eikpunt!

Introductiebijeenkomst, elke eerste zaterdag van een kalenderjaarkwartaal

De introductiebijeenkomst is voor de nieuwsgierigen, de buren, voor mensen die met plannen lopen om een dergelijk project op te zetten of op vergelijkbare manier willen wonen. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een rondleiding door het woonproject waarbij we tegelijk informatie geven over onze pijlers, de geschiedenis van het project, het door ons gehanteerde concept van de gedragen besluitvorming en ons instroombeleid. Er worden woningen en gemeenschappelijke ruimtes bekeken en natuurlijk kunnen in de tussentijd vragen gesteld worden. Na afloop – al dan niet bij een kampvuur! – serveren we soep, voor wie wil, en is er gelegenheid om indrukken en gedachten uit te wisselen. Het is er altijd gezellig!

De datum voor  de introductiebijeenkomst is in principe iedere eerste zaterdag van het kwartaal.  De eerstvolgende zou dus plaatsvinden op zaterdag 2 januari 2021, aanvang 15.00, inloop vanaf 14.30.

Opgelet: deze bijeenkomst gaat echter niet door vanwege de meest recente lockdown-maatregelen

De aankondiging zal tijdig in de kalender worden opgenomen. Ook krijgt iedereen die op onze mailinglijst van belangstellenden staat automatisch een uitnodiging hiervoor. Als je op de mailinglijst gezet wilt worden stuur dan een verzoek hiervoor naar info@woongemeenschapeikpunt.nl

Bij deze gelegenheid staat er een pot op tafel voor een vrijwillige, geldelijke bijdrage voor de koffie/thee/lekkers en soep. Voor meer informatie en aanmelden: info@woongemeenschapeikpunt.nl

Om alvast te noteren: de volgende bijeenkomst is op 3 april 2021. Niet ijs en weder maar coronamaatregelen dienende!

Huiskamerrestaurant van Anneke in het najaar van 2019

Op de 1e en 3e dinsdag van de maand van 17.15-20.30 neemt kok Anneke van “Lovingly Wholesome – Anneke kookt” (zelf ook bewoonster van Eikpunt) jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Lees er alles over op onze activiteitenkalender

 

 

 

Alle pagina’s

Eén reactie

  1. Pingback:Introductiebijeenkomst op 6 april – Woongemeenschap Eikpunt

Reageren is niet mogelijk