Agenda

Op deze pagina tref je beschrijvingen aan van meer of minder regelmatig terugkerende bijeenkomsten en activiteiten waarvoor niet alleen leden maar zeker ook belangstellenden welkom zijn. Denk aan  informatie-bijeenkomsten, wandelingen, excursies en meditaties. Eventuele routebeschrijvingen staan onderaan de pagina.Raadpleeg steeds de kalender voor het actuele overzicht van alle activiteiten en evenementen op Eikpunt!

Introductiebijeenkomst, in principe elke derde zaterdag van een kalenderjaarkwartaal

De introductiebijeenkomst is voor de nieuwsgierigen, de buren, voor mensen die met plannen lopen om een dergelijk project op te zetten of bezig zijn of op een vergelijkbare manier willen wonen. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een rondleiding door het woonproject waarbij we tegelijk informatie geven over onze pijlers, de geschiedenis van het project, het door ons gehanteerde concept van de gedragen besluitvorming en ons instroombeleid. Er worden woningen en gemeenschappelijke ruimtes bekeken en natuurlijk kunnen in de tussentijd vragen gesteld worden. Na afloop – al dan niet bij een kampvuur! – serveren we, voor wie wil, soep en is er gelegenheid om indrukken en gedachten uit te wisselen. Het is er altijd gezellig!
Voor de instroom van toekomstige nieuwe bewoners richten wij ons op mensen jonger dan 42 jaar. Dit omdat onze woongemeenschap met de jaren veroudert en er dus jonge instroom nodig is op de samenstelling zoals gewenst te houden.

De aankondiging voor een introductiebijeenkomst zal tijdig in de kalender worden opgenomen. Ook krijgt iedereen die op onze mailinglijst van belangstellenden staat automatisch een uitnodiging hiervoor. Als je op de mailinglijst gezet wilt worden stuur dan een verzoek hiervoor naar info@woongemeenschapeikpunt.nl

Bij deze gelegenheid staat er een pot op tafel voor een vrijwillige, geldelijke bijdrage voor de koffie/thee/lekkers en soep. Voor meer informatie en aanmelden: info@woongemeenschapeikpunt.nl

 

 

 

 

 

Alle pagina’s

Reacties zijn gesloten.