Samenwerking

Samenwerking met derden

Sinds de start van het project hebben we gekeken waar we samenwerking kunnen en moeten zoeken. In eerste instantie was er samenwerking met een woningcorporatie gewenst in verband met het aantal huurwoningen (40) dat er onder de leden gewenst is. Anders dan bij koopwoningen is er bij huurwoningen een externe financier benodigd. In eerste instantie onderhielden wij contact met woningscorporatie Standvast. Dat heeft uiteindelijk niet geleid tot een locatie die voor het project aantrekkelijk is. Daarna zijn we de samenwerking aangegaan met woningscorporatie Talis.

Teneinde zichtbaar te zijn voor belangstellenden, externe relaties en leden is in de periode juni – september 2010 een website gerealiseerd, www.meergeneratiewonen.nu. Deze website is gerealiseerd door Namaste Webdesign.

In 2010 hebben we gezocht naar een manier om ons project te begeleiden. Wij zijn toen in aanraking gekomen met het bureau Bouwen met mensen, dat meer van dit soort projecten had begeleid. Dit bureau bestaat uit Eric ten Hagen en Ingrid Busink.

Sinds december 2012 werken we samen met architect Huub van Laarhoven, www.vanlaarhovencombinatie.nl.  Zijn bureau heeft de huurwoningen inmiddels ontworpen. Momenteel wordt hard gewerkt aan een op maar ontwerp van alle koopwoningen.

Het maken van de materiaalkeuzen en begrotingen van de woningen gebeurt in nauwe samenwerking met het Biologisch Bouwcollectief uit Riel, www.biologische-bouw.nl..

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.