De Eikpuntfilm is nu beschikbaar

Onze Eikpuntfilm is een documentaire die op sfeervolle wijze een beeld schetst van de wordingsgeschiedenis en de uitgangspunten van onze woongemeenschap.

Hij moet niet zozeer opgevat worden als een blauwdruk of draaiboek voor het opzetten van een woongemeenschap, veeleer is het een film die daarvoor als inspiratie kan dienen.

We proberen te voorkomen dat er onverhoopt verkeerde indrukken en daaruit voortvloeiende ‘scheve’ verwachtingen ontstaan bij de kijker.
Vandaar dat we nadrukkelijk willen melden dat de film bedoeld is om te bekijken in de context van een groep geïnteresseerden – dus niet als individueel gebruiker.
In een groepsambiance immers is het makkelijker (lees: praktischer) om de beelden onzerzijds te voorzien van commentaar, begeleiding en duiding. (wat we ook steeds doen wanneer we de film presenteren tijdens onze introductiebijeenkomsten)

Wij vragen er een vergoeding voor. Een bescheiden bedrag overigens per persoon als je hem met een groep bekijkt.
In het (wat ons betreft minder wenselijke) geval van een individuele sessie bedraagt de huursom € 25.

Je kunt hem aanvragen door te mailen naar: info@woongemeenschapeikpunt.nl, waarna je een bericht ontvangt met aanwijzing over hoe je de film kunt bekijken en wat de kosten zijn.

 

Reacties zijn gesloten.